Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Bad i gryningen, bästa badet

Vilket väder. Det visar 50grader på våran termometer, helt galet. Den är dock i solen, men det är nog värme rekord i dag.  Den här helgen har sprungit i väg lika fort som den kom och den har varit helt underbar!  I fredags så mötte jag upp Hannah och gick på bio, då vi såg komisarie Späck.  Inga kommentarer om den filmen, den var typ kul i början när Grynvald klev in sen var resten av filmen bara allmänt sjuk . Dock kan den kanske va värd och se en gång. Och med trevligt sällskap så spelar filmen ingenroll!  Igår spenderade jag hela dagen ute på Björnö med mamma och Anna och hennes två barn. Vi badade och solade hela dagen lång, fick enorm flashback. Hängde alltid där ute när man var 13-14 och va på "ute fest", har inte varit där sen dess så man fick upp rejäla sjuka minnen. Vilka tider. Haha.

På kvällen så åkte jag in till Snaps och mötte upp Erik och ett par vänner, där blev det prat, skratt och öl efter öl. Senare mot midnatt mötte jag upp Janis och drog till After, sen avslutade vi natten med en långpromenad mot djurgården. Men vi kom halvägs och slog oss ner vid hamnen och pratade och lyssnade på musik . Det var hur mysigt som helst att bara ligga ner och se på stjärnorna full som en kastrull. Många stjärnor var det allt. 

Var hemma vid halv 4 tiden, tog mig en dusch och la mig på sängen. Vaknade vid 7 av värme utslag och kunde absolut inte somna om, trots att fönsret var öppet. Typiskt. Gick upp kokade kaffe, tog en handduk och promenerade ner till sjön där vi bor. Hur underbart som helst med morgondopp, var ensam vid hela sjön. Dök i vattnet utan att tveka, sjukt härlig uppfriskande känsla. Precis vad jag behövde.

Nu har jag städat lite och tvättat, duschat och gjort mig ordning. Ska snart åka till jobbet där jag spenderar dagen mellan 14-21.30, börjar svettas bara jag tänker på det. Trots att jag är nyduschad.

Jag vill vara på stranden!

Publicerat klockan 12:45, den 11 juli 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

#1 postat av Frida (Blogg)
klockan 23:36, den 12 juli 2010
Svar: Den heter typ lai keng (lai king, lite olika där hur man stavar) och det är Job 2 do som visslar fram den :)

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir noll plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.