Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

solen stekte och sofie tog studenten!

Härlig dag igår och vilket jävla väder! Så underbart. Jag låg ute i solen på min lediga dag och njöt så jag sprack. Det var så jävla skönt. Lyssnade på musik, drack fläderblomssaft och stekte. Fick minsann lite färg. 

Senare mot kvällen så åkte jag mot Solna där Sofie hade sin studentmottagning, där bjöds det på kycklingsallad och champange och rosévin i mängder!  Senare tog vi taxi in mot clustret, södermälarstrand där Värmdö och Nacka hade sin studentskiva. Det var grymt kul. Träffade på folk som jag inte träffat eller pratat med på år nästan, så det var grymt.   Sen blev det en taxi hem i natten med Carro och Linda, dom hoppade av i Gustavsberg och jag åkte vidare ut mot Ingarö. Försökte deala med chaffisen att vi skulle sätta ett fastpris så kunde han stoppa pengarnai fickan om han ville, det gick han med på , såklart. Han tjänade på det och jag tjänade på det. Förstår inte varför inte alla taxi chaffisar vill göra så :)

Klockan var väl runt halv 4 när man ramlade in på hemmaplan... Solen hade börjat gå upp , och jag kunde inte alls sova. Typiskt. Så jag måste erkänna att jag har spenderat större delen av dagen i min säng. Så jävla skönt och behöverligt efter en hård arbetsvecka och en hård natt .

Nu ska jag och pappa snart åka och köpa lite bakis käk, jag är sugen på pommes. Sen blir det lugn filmkväll, jobbar imorgon 7-14.  Ha en super fredag!

 

Publicerat klockan 17:16, den 4 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir nio plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.