Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Jag kan inte hålla det inom mig

Jag kan inte sova, jag kan inte sluta fundera. Sluta tänka på min resa. Sluta tänka på hur mycket jag vill ta mig tillbaka till Thailand. Hur mycket jag saknar Thailand, hur mycket jag saknar folket i Thailand. Ingen förstår min känsla, bara dem som har upplevt det jag upplevt och har samma dröm som mig . Jag har haft den här bollen i magen så länge nu, och jag orkar inte hålla den inom mig. Jag måste få skriva av mig.

Ni tycker kanske jag är tjatig, men jag har sagt det förr och jag säger det igen. Ni har valt att läsa min blogg, ni kan även välja att sluta läsa den. För gillar ni inte det jag skriver, så tycker ni inte om mig. För jag skriver direkt från mitt hjärta och jag vill kunna skriva exakt vad jag känner.   O den känslan jag har nu är smärta och ont i hjärtat.  Jag vill inte vara här i Sverige, jag vill inte det. Det är meningen att jag ska vara någonannanstans.

Å jag är så glad att min resa blir av i höst. Jag är så glad. Jag längtar varje dag.  Jag längtar att se hur resan slutar.  Vi har inte bokat en hembiljett, tänk om min vän åker hem.  Tänk om jag väljer att stanna....?

Tänk om den här resan kommer förändra mitt liv

Tänk om det är meningen att jag ska lämna Sverige för alltid.

Jag vet inte, jag vet ingenting(?).... men jag ger mig inte, jag ska ta reda på det..!!

 

Publicerat klockan 23:43, den 5 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.