Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Kärlek som sprids

Den här dagen har varit bra, mer än bra. Har varit på jobbet mellan 7-15.30, sedan fick jag träffa Andrea en snabbis då vi gjorde sällskap till Orminge. Påvägen hem svängde jag förbi min kära storasyster Jannike, där jag fick träffa hela familjen vilket var hur mysigt som helst, länge sedan jag fick träffa dem alla på en och samma gång. Tog en promenad, sedan blev det middag och massa mys. Va så underbart att träffa dem alla, och så underbart att få träffa Jannike. Har verkligen saknat dig. Du är verkligen en person jag ser upp till och att få vara din lillasyster är jag stolt över. Att du kommit så långt och redan är mamma känns i mitt hjärta och hela eran familj sprider en sån livsglädje. När man är och hälsar på er så får man känlsan och kärleken att man är en del av er familj, och den känslan betyder så enormt mycket för mig. Ni har en sån kärlek inom er och ibland vill man bara bli 5år igen och flytta in hos er. Ska verkligen prioritera den här tiden jag har kvar i Sverige, sommaren och hösten att umgås mycket med er. Så länge jag har fritid utanför jobbet, det där jävla jobbet. Som tar upp hela livet känns det som ibland... men det är bara att bita i hop.

Idag berättade min chef att jag ska få besked på fredag om jag får stanna eller ej. Vilket lät sådär. Har verkligen ingenaning om jag kommer få stanna eller ej. Med tanke på resan så fixar jag budgeten iallafall om jag råkar bli arbetslös okt-nov, men vem vill vara arbetslös? Ska jag gå hemma och glo i två månader i väntan?  Aldrig.  Kollar runt varje dag efter nytt arbete, men det är svårt. Vem vill anställa någon som ska lämna Sverige?  Nu känner jag att jag får ta det lite som kommer. Ta en dag i taget och va nöjd med det jag åstakommit hittils. :  )

Publicerat klockan 20:50, den 9 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus åtta? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.