Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Jag kanske måste byta namn

Vaken är jag! och pigg, för en gångskull. Trots att klockan är typ 05.00.  Har sovit gott i natt. Tack vare för att dem senaste dagarna + helgen på jobbet har varit Lugna. Har precis ätit lite frukost och ska snart göra mig klar. Idag blir det jobb mellan 7-15.30, men ska försöka gå lite tidigare. Våran "köksa" är på semester idag, så jag har anmält mig till att vara i köket hela dagen, vilket betyder slapp jobb. Look forward. Ska dessutom ta hand om en "sommarelev" idag, en trevlig tjej som går andra året på gymn som valt att sommarjobba hos oss.

Sen idag så ska jag ringa ett samtal till Kilroy, resebolaget som jag bokade min Australien biljett med. Det har nämligen blivit lite strul med min biljett för jag har råkat skriva fel namn? Eller ja, jag heter ju Marielle. Men jag har mitt "andra namn" före, så det blir Anna Marielle i mitt pass. Men i biljetten har jag skrivit Marielle + efternamn. Endast. Vilket jag alltid har gjort , men i Australien är det tydligen hårdare regler. Så jag vetefan om det går att ändra, och i värstafall får jag skicka en ansökan till skatteverket och byta namn?!

Publicerat klockan 05:13, den 15 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.