Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

bortskämd snorunge, jag erkänner

Jag är vaken. Yes i am. Har duschat och sitter med kaffekoppen i högsta hugg. Idag blir det jobb 7-15.30, sen tar jag HELG! för första gången på år och dagar så har jag en helg, sånt som normala människor gör! Så jäkla underbart. Och vad ska hon göra? Jo, absolut ingenting.  

 Ikväll blir det  en mysig middag på birgerjarlsgatan med min kära vän Hannah, middag och skitsnack. Hur mysigt kan inte det bli :  ) Annars har jag inget planerat för lördag och söndag. Måste hålla i mina pengar , så det gör inte så mycket. Vill spendera så mycket tid som möjligt med syster och familjen innan jag far iväg!

Sen vill jag bara nämna för er att jag har världens bästa pappa. Han är en av dem bästa jag har och han betyder allt för mig. Han ställer alltid upp och finns vid min sida. O jag är otroligt tacksam för det. Fick min 20-års present i förskott i går, vilket blev pengar till en Fjällräven-Kajka backpacker ryggsäck. Jag fyller år på nyårsafton, men då är jag på andra sidan jorden.

Hur snäll är inte han? Kalla mig bortskämd om ni vill, men han har också erbjudit sig att hjälpa mig att betala försäkrningen till min resa. Svider lite att tacka nej?.....

Publicerat klockan 05:24, den 18 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir sex plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.