Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Den perfeka sommardagen

Idag har varit en perfekt sommar dag. En sån sommardag som vi sällan har här i Sverige, en sån dag som man faktiskt uppskattar  Sverige och sommaren. Solen har skinit konstant hela dagen och det har inte varit ett moln!

Dagen har jag spenderat ute på Vaxholm tillsammans med Jannike, Vincent, Malin och Sanna. Hur mysigt som helst. Vaxholm är så fint och jag förstår inte varför man inte tar sig ut dit oftare! Så smidigt att bara ta färjan ut från Värmdö med bilen, eller buss från Östra station (tror jag det var).  Vi tog en mysig promenad runt ön och kikade i alla små skärgårds och hantverkar butiker. Sedan slog vi oss ner för en god lunch på Melanders fisk.

Vaxholm

Efter Vaxholm så åkte jag mot Bagarmossen och mötte upp min kära Hannah, som hade gjort ordning en picknick korg med massa godsaker. Vi promenerade tillsammans till en mysig sjö och slog oss ner på en filt. Korkade upp Jordgubbsvin och åt ciabatta med hemmagjord skagenröra. Hur gott och mysigt som helst. Där satt vi på klippan hela kvällen och njöt, till solen gick ner. Blev en massa prat om allt möjligt och en del planering inför sommaren. Kvällen blev oslagbar. Bara få ligga och se på det blå och känna solen i ansiktet. Folk grillande, badade och det var så härligt att se röken av engångsgrillarna och känna doften. Doften av grill, värme och kärlek. Doften av Svensk sommar.

 

Publicerat klockan 23:19, den 23 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus två? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.