Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Ledig idag, ledig i går. Så härligt!  Har sovit ut i dag, fått lön. Betalat räkningar och lagt undan pengar på sparkontot. Nu börjar det likna något, typ. :)

Jag hade ju som sagt en väldans tur i går. Mamma hade sett en annons i tidningen att dem hade midsommar rea på intersport och hängde ut en Haglöfs ryggsäck, 65liter för endast 1200kr. Vilket är ett grymt pris, när dem kostar runt 2500kr nya.  Så jag slog till. Den ligger fortfarande i bilen, men ska ta in den i kväll och pröva!  kanske provpacka lite? Den känns så liten. Det är ju endå upp till 3-6månader vi kommer vara borta, vilket innebär att hela mitt liv ska ner i den där lilla ryggan. Spännande syn. Det är 30dagar öppetköp också. Perfekt.

Annars i dag ska jag bara ligga ute och steka i solen, hoppas på att man får lite fin färg. Då man ska vara inne på jobbet hela midsommar helgen. Sen i dag så ska jag åka och handla lite mat. Köpa med mig massvis med jordgubbar och något gott till jobbet imorgon. Det är jag och tre av mina favorit kollegor som arbetar midsommar helgen. Så det kan inte bli annat än bra. :) vi kommer mysa till det. + att det blir 3000kr extra på kontot nästa lön. Det gillar jag.

Pass på o njut nu av det underbara vädret!  Man vet aldrig när Sverige får för sig att bli vinter.

Dagens låt: Nostalgi låten;  

Raymond and Maria Ingen vill veta vart du köpt din tröja

 

Publicerat klockan 12:11, den 24 juni 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus tre? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.